Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 18:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - Bestil inden kl. 18.00

Huawei PowerBank 10000mAh

Huawei PowerBank 10000mAh

Huawei PowerBank 10000mAh

Mangler du altid strøm når du er på farten eller er du bare afhængig af en stikkontakt?

Så er denne Huawei 10.000mAh Powerbank den perfekte løsning til dig, som altid har brug for lidt ekstra strøm i hverdagen og når du er på farten. Powerbanken er udstyret med både USB type-C indgangsport og USB type-A udgangsport.

249,00 kr

499,00 kr

  • Originale opladere
  • Til alle mærker
  • Fri fragt over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Prismatch

Yderligere information

Denne Huawei Powerbank er med sine 18W hurtig opladning og 10.000 mAh kapacitet, en kraftfuld powerbank der er perfekt til at oplade din telefon eller anden enhed mens du er på farten. Den er udstyret med en USB type-C indgangsport, USB type-A udgangsport og en letlæselig lysindikator der viser præcis hvor meget strøm der er tilbage på powerbanken. Den flotte hvide overflade giver et klassisk og stilrent udtryk, imens dens perfekte størrelse på powerbanken gør den nem at have med. Uanset om du skal en kort tur udenfor og gå, en længere tur med børn i bilen, til festival eller noget helt andet så kan du altid nemt og bekvemt have Huawei Powerbanken med dig. 


Powerbanken er beskyttet med det der kaldes “multi sikkerhedsbeskyttelse” som ikke kun beskytter selve powerbanken men også alle enheder der er tilsluttet - så der ikke opstår overspænding, kortslutning eller overophedning. Med dette kan du sikkert og hurtigt oplade både din telefon, tablet, kamera og alle dine andre enheder - hurtigt, nemt og trygt.


I så fald at du er i tvivl, har yderligere spørgsmål eller ønsker flere oplysninger på produktet så kontakt vores kundeservice. 


Specifikationer:

Indgangsport: USB type-C

Udgangsport: USB type-A

Li-ion 10.000mAH kapacitet

18W hurtigopladning

Multi sikkerhedsbeskyttelse

Premium Li-Polymer Cell

Rated input: 5V/9V~2A (Max)

Rated output: 5V/9V~2A (Max)