Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 18:00

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 3 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - Bestil inden kl. 18.00

iPhone Premium Panserglas

Skærmen på din iPhone er et mesterværk af dimensioner. Den skal beskyttes mod stød, slag og skarpe genstande. Med et beskyttende panserglas holder du skærmen fri for unødvendige ridser, og mindsker sandsynligheden for brud på glasset.

89,00 kr

  • Normalt
  • Heldækkende

  • Originale opladere
  • Til alle mærker
  • Fri fragt over 299 kr
  • 2 års garanti
  • Prismatch

Yderligere information

Det er den klare anbefaling fra både producenter og forhandlere, at man beskytter sin iPhone mod unødvendig slid og slag. Nogle foretrækker at gå med deres iPhone uden cover og panserglas, da man vil nyde designet af sin iPhone. Som minimum anbefaler vi dog, at man får påsat et beskyttende panserglas. Panserglas er en diskret beskyttelse af skærmen på ca. 0,3 mm.

Panserglas findes i mange forskellige kvaliteter og varianter. Så her kommer lidt lærrig info om panserglas:
Der findes hovedsageligt 2 varianter. Heldækkende panserglas og almindeligt panserglas. Da en iPhone skærm har en afrundet kant hele vejen rundt, kræver det et panserglas, der er produceret ligeledes. På den måde får man den yderste kant beskyttet. Sådan en produktion er mere bekostelig, hvorfor et heldækkende panserglas er dyrere.
Et "almindeligt"panserglas er helt fladt. Det går derfor kun lige til det stykke, hvor skærmen begynder at krumme. Så med et almindeligt panserglas, er den yderste del af skærmen ikke beskyttet, hvorfor man anbefaler, at man også får et godt cover på sin iPhone, som lidt går lidt op over glaskanten. På den måde kan et almindeligt panserglas og et fint cover supplere hinanden rigtig godt.

Når det kommer til kvalitet, findes der et hav af producenter derude. Hårdheden af panserglasset afgør hvor modstandsdygtigt det er mod slag. Hos mobilopladere.dk har vi brugt 6 år på at finde en fabrik, der kan producere et panserglas i god kvalitet til en fornuftig pris. Derudover besøger vi vores samarbejdspartnere i Kina mindst én gang om året for at sikrer os, at vores krav til kvalitet og produktion overholdes.