Returret

30 dages fuld returret

Hurtig levering

Bestil inden kl. 16:30

Danmarks førende

Danmarks bedste ladekabler

Kundeservice

Vi svarer inden for 24 timer

2 års garanti

Altid 2 års garanti på alt

Hurtig levering - Bestil inden kl. 16.30
  1. Virksomhedsoplysninger

Juridisk navn: ThyRep ApS
Adresse: Nørre Allé 33 ST. 4, 8000 Aarhus C
CVR-nr.: 42513636

  1. Priser og betaling

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) inklusiv moms (25 %).

Vi tager imod alle gængse betalingskort samt MobilePay i vores webshop. Det er sikkert at betale med kreditkort på mobilopladere.dk. Alle betalinger bliver håndteret af Clearhaus A/S, som er en af Danmarks førende indløsningsinstitutter. Alle informationer vedrørende din betaling er krypterede og kan ikke tilgås af vores medarbejdere.

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit [1]

  1. Levering

Alle bestillinger der bliver udført og godkendt senest kl.16.00, bliver afsendt samme dag. Du kan derfor forvente levering den efterfølgende hverdag.
Du kan vælge mellem følgende fragtmetoder:
DAO pakkeshop (2-4 dage) - 41,50 kr
DAO direkte (2-4 dage) - 46,50 kr
GLS privat omdeling (1-2 dage) - 70 kr

  1.  Reklamationsret og Garanti

Mobilopladere.dk yder 24 måneders reklamationsret på alle produkter solgt til private forbrugere. Nogle af vores varer er omfattet en speciel produktgaranti på henholdsvis 2 og 3 år, som er beskrevet i de pågældende produkters varebeskrivelser. Hvis du derimod handler som erhvervskunde, yder vi 12 måneders garanti på alle produkter.

Alle reklamationer skal rettes til info@mobilopladere.dk med henvisning til dit ordre-nummer samt beskrivelse af fejlen. En reklamation skal indgives inden for rimelig tid efter, at du har opdaget problemet/fejlen.

Reklamerer du som forbruger indenfor 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Varen sendes til vores adresse: Lyngby Hovedgade 44A, 2800 Kongens Lyngby.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Hvis reklamationen er berettiget, dækker vi også din omkostning forbundet med at sende varen retur. Husk derfor at vedlægge betalingsdokumentation for fragt.

  1. Returnering af varer

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, som er en markant forbedring i forhold til de 14 dages lovpligtige fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager den første vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@mobilopladere.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Nørre Allé 33 ST. 4,
8000 Aarhus C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

  1. Databehandling

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos NK Trading ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på mobilopladere.dk er NK Trading ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@mobilopladere.dk

  1. Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice på info@mobilopladere.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

  1. Kontakt

Hvis du vil i kontakt med mobilopladere.dk, kan du gøre det på følgende måder:
E-mail: info@mobilopladere.dk
Emails besvares inden for 24 timer alle dage.

Reklamationer bedes rettet til vores e-mail info@mobilopladere.dk med henvisning til dit ordre-nummer samt beskrivelse (og evt. billede) af fejlen.

  1. Lov og Ændringer

Mobilopladere.dk er en dansk virksomhed og vi er underlagt dansk købelov. Mobilopladere.dk forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere handelsbetingelserne. Vi anbefaler derfor vores kunder, at læse betingelserne igennem for hvert køb der foretages.

Standardfortrydelsesformular

Køb returlabel og hent standardfortrydelsesformular her.

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Mobilopladere.dk
Nørre Allé 33 ST. 4,
8000 Aarhus C
E-mail: info@mobilopladere.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: ___________________________     Modtaget den: ______________________________

 

Forbrugerens navn: __________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: _______________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ____________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 15.12.2020

Stop Papirspild mærket Miljøvenlig indpakning